Rabu, 27 Desember 2017

Download Jihan Audy - Aku Cah Kerjo (Pallapa) Mp3

Jihan Audylia Arinde Silva atau yang lebih akrab disapa dengan Jihan Audy adalah seorang penyanyi asal Jawa Timur. Salah satu lagunya yang ia cover adalah Aku Cah Kerjo. Sebagai salah satu lagu dangdut terbaru 2018, kalian bisa dengan mudah download lagu Jihan Audy Aku Cah Kerjo ini. Lagu ini sendiri dibawakan oleh penyanyi yang lahir pada tahun 2004 tersebut saat manggung bersama New Pallapa. Lagu Aku Cah Kerjo mp3 New Pallapa ini bisa kalian unduh di situs ini, namun lebih baik membeli VCD/DVD di dekat kota masing-maing.


Jihan Audy Aku Cah Kerjo

Berikut ini adalah informasi dari lagu yang akan kalian unduh yakni, Jihan Audy – Aku Cah Kerjo Mp3. Kalian bisa menjadikannya acuan informasi seperti seberapa besar ukurannya atau seberapa panjang durasinya.

Nama Jihan Audy – Aku Cah Kerjo New Pallapa
Penyanyi Jihan Audy
Judul Aku Cah Kerjo
More New Pallapa
Ukuran 9.66 MB
Durasi 06:59 Menit
Bitrate 192 kb/s
Tipe Mp3
Lirik Lagu Lirik
Download Download

LIRIK LAGU JIHAN AUDY – AKU CAH KERJO

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Lirik diatas bisa menjadi referensi dan panduan kalian dalam menyanyikan lagu dari Jihan Audy Aku Cah Kerjo ini. Entah itu saat sedang Karaoke atau saat ingin meng-cover kembali lagu tersebut. Jika tertarik untuk mengunduh lagu Jihan Audy Aku Cah Kerjo ini, kalian bisa mendownloadnya lewat link dibawah ini. Apabila kalian belum bisa mengunduhnya, kalian bisa membaca tutorial Cara Download Lagu di BKaji.com.


Mungkin kalian juga tertarik untuk mengunduh lagu dengan judul yang sama, namun dibawakan oleh penyanyi lain. Berikut adalah lagu lainnya :

  1. Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo

Sedangkan Di Bawah ini adalah kumpulan lagu lain yang dibawakan oleh Jihan Audy :

  1. Download Jihan Audy – Ilalang
  2. Download Jihan Audy – Sayang
  3. Download Jihan Audy – Hitam Duniamu Putihnya Cintaku
  4. Download Jihan Audy – Move On
  5. Download Jihan Audy – Indah Pada Waktunya
  6. Download Jihan Audy – Biadari Kesleo
  7. Lagu Lain

Selain kalian bisa mengunduhnya, kalian juga bisa menonton video lewat Youtube. Tinggal kalian cari Jihan Audy Aku Cah Kerjo agar bisa streaming lagunya secara gratis. Jadi, dengan download lagu Jihan Audy Aku Cah Kerjo ini, saya harap bisa membuat semua pihak merasa diuntungkan.


loading...

Related Posts

Download Jihan Audy - Aku Cah Kerjo (Pallapa) Mp3
4/ 5
Oleh