Rabu, 20 Desember 2017

Download Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Mp3

Download Lagu Terbaru Nella Kharisma Aku Cah Kerjo mp3. Lagu Aku Cah Kerjo ini dibawakan oleh penyanyi yang masih berusia 23 tahun, Nella Kharisma. Wanita yang lahir pada 04 November 1994 di Kediri tersebut kerap membawakan lagu-lagu dangdut terbaru 2018. Walaupun bukan lagu yang dibuat sendiri oleh Nella Kharisma, namun nyatanya lagu Aku Cah Kerjo ini dengan apik ia cover. Berikut rincian lagunya :


nella kharisma

Nama Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo
Penyanyi Nella Kharisma
Judul Aku Cah Kerjo
Ukuran 6.29 MB
Durasi 6:30 Menit
Bitrate 192 kb/s
Tipe Mp3
Lirik Lagu Lirik
Download Download

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA – AKU CAH KERJO

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo
Sabaro aku yo mung cah kerjo

Jika tertarik untuk mengunduh lagu Nella Kharisma Aku Cah Kerjo ini, kalian bisa mendownloadnya lewat link dibawah ini. Apabila kalian belum bisa mengunduhnya, kalian bisa membaca tutorial Cara Download Lagu di BKaji.com


Karena Nella Kharisma adalah penyanyi papan atas di Indonesia, kami juga menyarankan beberapa lagu terbaik darinya. Berikut adalah lagu-lagu yang juga dibawakan oleh Nella Kharisma yang bisa dengan mudah kalian unduh :

  1. Nella Kharisma – Bojo Galak
  2. Nella Kharisma – Birunya Cinta
  3. Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo
  4. Nella Kharisma – Bidadari Kesleo
  5. Nella Kharisma – Bojo Ketikung
  6. Nella Kharisma – Ditinggal Rabi
  7. Nella Kharisma – Edan Turun
  8. Nella Kharisma – Gemantung Roso
  9. Nella Kharisma – Kelingan Mantan
  10. Nella Kharisma – Konco Mesra
  11. Nella Kharisma – Ojo Nguber Welase
  12. Nella Kharisma – Pikir Keri
  13. Nella Kharisma - Polisi
  14. Nella Kharisma – Separo Nyowo
  15. Nella Kharisma – Stel Kendo
  16. Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masa Lalu
  17. Nella Kharisma – Jaran Goyang
  18. Nella Kharisma - Lungset
  19. Nella Kharisma – Sayang 2
  20. Nella Kharisma – Suket Teki
  21. Nella Kharisma – Banyu Langit
  22. Nella Kharisma - Cerita Anak Jalanan

Selain kalian bisa mengunduhnya, kalian juga bisa menonton video lewat Youtube. Tinggal kalian cari Nella Kharisma Aku Cah Kerjo agar bisa streaming lagunya secara gratis.
loading...

Related Posts

Download Lagu Nella Kharisma - Aku Cah Kerjo Mp3
4/ 5
Oleh