Rabu, 20 Desember 2017

Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak Mp3

Download Lagu Terbaru Nella Kharisma Bojo Galak mp3. Lagu Bojo Galak ini dibawakan oleh penyanyi yang masih berusia 23 tahun, Nella Kharisma. Wanita yang lahir pada 04 November 1994 di Kediri tersebut kerap membawakan lagu-lagu dangdut terbaru 2018. Salah satu yang sedang ngetren adalah lagu bojo galak gratis ini, walaupun aslinya ciptaan Pendhoza, namun Nella dengan apik meng-cover lagunya.


nella kharisma

Nama Nella Kharisma - Bojo Galak
Penyanyi Nella Kharisma
Judul Bojo Galak
Ukuran 7.16 MB
Durasi 5:02 Menit
Bitrate 192 kb/s
Tipe Mp3
Lirik Lagu Lirik
Download Download

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA - BOJO GALAK

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tau ngapenake
Seneng muring, omongane sengak
Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak
Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Jika tertarik untuk mengunduh lagu Nella Kharisma Bojo Galak ini, kalian bisa mendownloadnya lewat link dibawah ini. Apabila kalian belum bisa mengunduhnya, kalian bisa membaca tutorial Cara Download Lagu di BKaji.com


Karena Nella Kharisma adalah penyanyi papan atas di Indonesia, kami juga menyarankan beberapa lagu terbaik darinya. Berikut adalah lagu-lagu yang juga dibawakan oleh Nella Kharisma yang bisa dengan mudah kalian unduh :

  1. Nella Kharisma – Bojo Galak
  2. Nella Kharisma – Birunya Cinta
  3. Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo
  4. Nella Kharisma – Bidadari Kesleo
  5. Nella Kharisma – Bojo Ketikung
  6. Nella Kharisma – Ditinggal Rabi
  7. Nella Kharisma – Edan Turun
  8. Nella Kharisma – Gemantung Roso
  9. Nella Kharisma – Kelingan Mantan
  10. Nella Kharisma – Konco Mesra
  11. Nella Kharisma – Ojo Nguber Welase
  12. Nella Kharisma – Pikir Keri
  13. Nella Kharisma - Polisi
  14. Nella Kharisma – Separo Nyowo
  15. Nella Kharisma – Stel Kendo
  16. Nella Kharisma – Tewas Tertimbun Masa Lalu
  17. Nella Kharisma – Jaran Goyang
  18. Nella Kharisma - Lungset
  19. Nella Kharisma – Sayang 2
  20. Nella Kharisma – Suket Teki
  21. Nella Kharisma – Banyu Langit
  22. Nella Kharisma - Cerita Anak Jalanan


Selain kalian bisa mengunduhnya, kalian juga bisa menonton video lewat Youtube. Tinggal kalian cari Nella Kharisma Bojo Galak agar bisa streaming lagunya secara gratis.
loading...

Related Posts

Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak Mp3
4/ 5
Oleh